preskoči na sadržaj

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića

Login
TEKUĆE OBAVIJESTI
   

POPIS UDŽBENIKA ZA 2020./2021.

   
UČENIČKI SERVIS
 

Učenici, roditelji i poslodavci!
Obavještavamo vas kako Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića, Ploče obavlja poslove posredovanja za povremeni rad redovnih učenika srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije

-UČENIČKI SERVIS-

Potrebni dokumenti

Upisnica
Suglasnost roditelja
Uputnica poslodavca
Evidencijski list poslodavca
Uvjeti poslovanja


Kontakt
ucenickiservisploce@gmail.com
Tel: 020/679-631

 
RASPORED SATI

NOVI RASPORED

Raspored po kabinetima 
A PON  UTO  SRI  ČET  PET
B PON  UTO  SRI  ČET  PET

 

EU PROJEKTI

Više o projektu Skills4Life       


BROŠURE



Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa
Što mislite o dražavnoj maturi?




FACEBOOK

ŠKOLSKI RADIO

Zanimljivost na Webu









 
   

 

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 4. 2010.

Ukupno: 400675
Danas: 215
Škola za život

E škole

 
   

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Prezentacija ugostiteljskih zanimanja
Autor: TINA CVIJANOVIĆ, 23. 10. 2020.

Dana 22. listopada 2020. na školskom igralištu između naše i osnovne škole Povodom Međunarodnog dana kuhara održano je jedno prigodno druženje.
Učenici naših ugostiteljskih programa KONOBAR I KUHAR i njihovi strukovni učitelji priredili su za osmaše pločanske osnovne škole prezentaciju svojih zanimanja te su ih počastili hranom i osvježavajućim napitcima koje su pripremili u našem ugostiteljskom praktikumu.


Tijekom druženja osmašima smo htjeli poručiti da kod izbora srednje škole trebaju imati na umu brojne elemente, a glede navedenih zanimanja izložene su glavne značajke, mogućnosti koje pružaju i naši učenici su iznijeli svoja iskustva 
glede  izbora srednjoškolskog obrazovanja.
Prezentirali su i svoje ugostiteljske vještine u spravljanju osvježavajućih bezalkoholnih koktela te su pojasnili način priprave zdravog objeda kojega su svi nazočni mogli kušati. Bila je riječ o ukusnom povrtnom raguu s piletinom, sočnim fritulama s cimetom te voćnoj salati sa šlagom.
Edukativno i korisno druženje održalo se uz poštivanje epidemioloških mjera i nadamo se da će doprinijeti što boljoj informiranosti naših osmaša glede upisa u srednju školu.



 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju