preskoči na sadržaj

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića

Login
TEKUĆE OBAVIJESTI
   

UDŽBENICI 2021./2022.

   
UČENIČKI SERVIS
 

Učenici, roditelji i poslodavci!
Obavještavamo vas kako Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića, Ploče obavlja poslove posredovanja za povremeni rad redovnih učenika srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije

-UČENIČKI SERVIS-

Potrebni dokumenti

Upisnica
Suglasnost roditelja
Uputnica poslodavca
Evidencijski list poslodavca
Uvjeti poslovanja


Kontakt
ucenickiservisploce@gmail.com
Tel: 020/679-631

 
RASPORED SATI

NOVI RASPORED

Raspored po kabinetima 
A PON  UTO  SRI  ČET  PET
B PON  UTO  SRI  ČET  PET

EU PROJEKTI

Više o projektima       


 


BROŠUREKalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa
Što mislite o dražavnoj maturi?
FACEBOOK

ŠKOLSKI RADIO

Zanimljivost na Webu

 
   

 

 

SSPLOCE

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 4. 2010.

Ukupno: 465476
Danas: 4
Škola za život

E škole

 
   

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Početak aktivnosti u projektu SUSTAIN_US!
Autor: TINA CVIJANOVIĆ, 7. 6. 2021.

Početkom ove školske godine naša škola uključila se u Erasmus+ projekt Sustain_Us! – Exchange of best practices for sensitizing on food and sustainability. Kroz ovaj projekt u naredne dvije godine ostvarit će se suradnja s partnerskim školama iz Italije, Španjolske i Grčke.


Tijekom ove školske godine, zbog pandemije, nismo bili u mogućnosti provoditi redovne projektne aktivnosti koje podrazumijevaju i putovanja u partnerske zemlje. Ipak, to nas nije spriječilo da se povezujemo i radimo na rezultatima projekta.

Tijekom svibnja i lipnja održana su tri virtualna sastanka na kojima smo se upoznali i provodili zanimljive i interaktivne radionice, a učenici su proveli i istraživanje o prehrambenim navikama u našoj zemlji po  različitim  dobnim skupinama.

Na posljednjem sastanku predstavljeni su rezultati istraživanja , a svaka partnerska škola predstavila je jedno tradicionalno jelo svoje zemlje koje je ujedno i zdravo i održivo.

Koncept održive prehrane podrazumijeva zdrave prehrambene navike kojima se ne ostvaruju negativni utjecaji na okoliš i opskrbu hranom.  Usvajanje održive prehrane može pomoći u održavanju zdravlja pojedinca, a istovremeno osigurati da planet ima dovoljno resursa za prehranu budućih generacija ljudi.

U nastavku projekta raditi će se na izradi kuharice održivih recepata i poticati razvoj zdravih prehrambenih navika kod učenika.

Nadamo se da ćemo u idućoj školskoj godini projektne aktivnosti početi provoditi uživo i našim učenicima ponovno omogućiti putovanja u europske zemlje te razvoj socijalnih i komunikacijskih kompetencija kroz rad na  internacionalnim projektima.

U projektu sudjeluju učenici i učenice 2.a, 2.b ( hotelijersko-turistički tehničari) i 2.h razreda ( kuhari), a kroz virtualne sastanke su ih vodile nastavnice Maja Bojanović, Tina Cvijanović i Ana Vlahov.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju