preskoči na sadržaj

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića

Login
TEKUĆE OBAVIJESTI
   

UDŽBENICI 2021./2022.

   
UČENIČKI SERVIS
 

Učenici, roditelji i poslodavci!
Obavještavamo vas kako Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića, Ploče obavlja poslove posredovanja za povremeni rad redovnih učenika srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije

-UČENIČKI SERVIS-

Potrebni dokumenti

Upisnica
Suglasnost roditelja
Uputnica poslodavca
Evidencijski list poslodavca
Uvjeti poslovanja


Kontakt
ucenickiservisploce@gmail.com
Tel: 020/679-631

 
RASPORED SATI

NOVI RASPORED

Raspored po kabinetima 
A PON  UTO  SRI  ČET  PET
B PON  UTO  SRI  ČET  PET

EU PROJEKTI

Više o projektima       


 


BROŠUREKalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa
Što mislite o dražavnoj maturi?
FACEBOOK

ŠKOLSKI RADIO

Zanimljivost na Webu

 
   

 

 

SSPLOCE

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 4. 2010.

Ukupno: 465476
Danas: 4
Škola za život

E škole

 
   

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
U 2021. S NOVIM EU PROJEKTIMA!
Autor: TINA CVIJANOVIĆ, 11. 1. 2021.

Naša škola nastavlja, već sada dugogodišnju tradiciju sudjelovanja u različitim projektima unutar i izvan naše domovine Hrvatske. Posebno se ponosimo projektima mobilnosti naših učenika i nastavnika unutar ERASMUS+ projekata. 

 


O svima koji su iza nas ili koji su u tijeku, ali su zbog pandemije na čekanju, smo izvještavali na edukativan i ponosan način.
Ove školske 2020./2021. godine, odobrena su nam dva nova projekta u okviru programa Erasmus+.
U naredne tri godine naši bi učenici i nastavnici trebali stjecati nova znanja i vještine te razvijati međunarodnu suradnju s domaćinima iz brojnih europskih zemalja.
Naziv prvog projekta je Give value to the nature: learn how to measure what ecosystem services do for us, a odobren je u okviru ključne aktivnosti 2: Strateška partnerstva. Ovaj projekt razvijen je u suradnji s nositeljem projekta, Sveučilištem u Salamanci (Španjolska), a ostali partneri na projektu su škole iz Grčke, Rumunjske, Litve, Poljske i Grenlanda. Projekt je ekološkog karaktera, a glavni mu je cilj uvesti konceptualni okvir ekosustava u srednjoškolsko obrazovanje. Zamišljen je kao novi način suočavanja s odnosima između ljudi i prirode, a usredotočen je na povećanje naše svijesti o zaštiti i iskoristivosti okoliša.
Drugi projekt nosi naziv Sustain_us! Exchange of best practices for sensitizing on food and sustainability i odobren je u  okviru ključne aktivnosti 2: Suradnja za inovacije i razmjenu dobrih praksi; Školska partnerstva. Nositelj projekta je Istituto Istruzione Superiore Bruno Munari iz Castelmasse ( Italija), a ostali partneri na projektu su škole iz Španjolske i Grčke. Glavni cilj projekta je povećavanje svjesnosti o važnosti održive prehrambene proizvodnje te razvijanje zdravih prehrambenih navika mladih. Kroz projektne aktivnosti učenici će naučiti kako izbjeći bacanje hrane i usvojiti ekološki prihvatljive načine prehrane.
Vjerujemo da ćemo kroz ove europske projekte, kao i kroz sve dosadašnje, omogućiti učenicima da na moderan i zanimljiv način uče o važnim temama te otkrivaju i osnažuju svoje interese i sklonosti.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju