preskoči na sadržaj

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića

Login
TEKUĆE OBAVIJESTI
   

UDŽBENICI 2021./2022.

   
UČENIČKI SERVIS
 

Učenici, roditelji i poslodavci!
Obavještavamo vas kako Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića, Ploče obavlja poslove posredovanja za povremeni rad redovnih učenika srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije

-UČENIČKI SERVIS-

Potrebni dokumenti

Upisnica
Suglasnost roditelja
Uputnica poslodavca
Evidencijski list poslodavca
Uvjeti poslovanja


Kontakt
ucenickiservisploce@gmail.com
Tel: 020/679-631

 
RASPORED SATI

NOVI RASPORED

Raspored po kabinetima 
A PON  UTO  SRI  ČET  PET
B PON  UTO  SRI  ČET  PET

EU PROJEKTI

Više o projektima       


 


BROŠUREKalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Anketa
Što mislite o dražavnoj maturi?
FACEBOOK

ŠKOLSKI RADIO

Zanimljivost na Webu

 
   

 

 

SSPLOCE

 

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 4. 2010.

Ukupno: 465476
Danas: 4
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Škola za život

E škole

 
   

 

eTwinning

Što je eTwinning?
Više o eTwinningu možete pročitati ovdje.

eTwinning Hrvatska

eTwinning projekti u našoj školi

U školskoj godini 2016./2017. učenici 2.b i 4.b razreda sudjeluju u sklopu nastave njemačkog jezika u eTwinning projektu Unsere Jugendzeit und die Jugendzeit unserer Eltern (prev. Naša mladost i mladost naših roditelja). Zajedno s učenicima iz Technikum Architektoniczno-Budowlane, Poljska, i Liceo Scientifico Statale "Manfredo Fanti", Italija, žele usporediti svoju mladost s onom njihovih roditelja (80.ih i 90.ih godina 20. stoljeća). Kod usporedbe osvrnut će se na teme: slobodno vrijeme, moda, glazba, tehnika, škola, igre. Tijekom rada sudionici će razgovarati s roditeljima, prikupljati njihove stare slike i uspoređivati te će tako na projektu sudjelovati dvije generacije.

U školskoj godini 2015./2016. učenici 3.b razreda sudjelovali su u sklopu nastave engleskog jezika u eTwinning projektu Complete My Story (prev. Dovrši moju priču), koji je osvojio Nacionalnu i Europsku oznaku kvalitete. Zamišljeni lik, student iz Engelske, putovao je u sklopu studijskog istraživanja kroz partnerske zemlje i posjetio naše škole, družio se s učenicima... Tijekom tog imaginarnog putovanja opisali smo događanja, njegova zapažanja i iskustva o svakodnevnom životu u partnerskim zemljama, kuhinji, kulturnim i povijesnim mjestima koje je posjetio. Suradnjom i kolaborativnim pisanjem između učenika partnerskih škola nastala je imaginarna lančana priča na engleskom jeziku.

    

U školskoj godini 2015./2016. učenici 3.b razreda sudjelovali su sa svojom razrednicom u eTwinning projektu Christmas Tradition unique to our Countries (prev. Božićna tradicija jedinstvena za naše zemlje). Učenici su razmjenjivali Božićne čestitke i kroz njih prikazivali svoje običaje, odnosno otkrivali običaje drugih europskih zemalja.

U školskoj godini 2013./2014. učenici 1.b razreda sudjelovali su u sklopu nastave njemačkog jezika u eTwinning projektu Rund um uns (prev. Oko nas). Učenici početnici u učenju njemačkog jezika razmjenjivali su elektroničku poštu, tekstove i slike o svakodnevnim temama da bi predstavili sebe i svoju okolinu. Kako žive mladi u zemljama partnerima? Što im je zajedničko? Postoje li razlike? Mladi trebaju otkriti i predstaviti kako žive njihovi europski susjedi, naročito u odnosu na obiteljski život, tradicije, hobije, školsku svakodnevnicu, modu, glazbu i mnogo drugoga. Projekt je motivirao učenike na kreativno pisano i usmeno izražavanje na Internetu (pisanje, chat i audio/video-komuniciranje, izrađivanje i obrađivanje dokumenata, kreiranje i crtanje te komentiranje).

preskoči na navigaciju